Jan Scharrenberg

Mijn naam is zoals de site al een beetje verklapt, Jan Scharrenberg. Geboren ergens in de buurt van Deventer, waar ik ook ben opgegroeid. Al vroeg had ik veel affectie met de wereld van fotografie, het permanent vastleggen van momentopnames die slechts 1/125 duren in een wereld die oneindig is, het fascineert me. Ik kreeg al vroeg een analoge spiegelreflex camera waarmee ik diverse dingen fotografeerde. Wat ik nu trouwens mis in de digitale wereld is dat je met een analoge camera meer bewust bent van wat je op beeld zet omdat het rolletje een maximum heeft. Ik vond het zo geweldig om mensen op beeld te zetten en het fotograferen werd steeds een grotere hobby. Het begon zelfs een mini business te worden, kleine opdrachten bij schoolfeesten, evenementen en kartwedstrijden en ga zo maar door.

Toen ik 18 werd schreef ik me in bij de KvK om zelf een beetje te kunnen factureren omdat de klanten steeds groter werden. Het bedrijf werd ook steeds groter, meer spullen, meer klanten. Ondertussen studeerde ik ook nog ernaast, waardoor ik uiteindelijk moest kiezen want het is helaas niet mogelijk om voor beide onderwerpen 100% van jezelf te geven. Ik koos voor mijn studie, de onderneming zwakte af maar het was nooit helemaal weg. Nu ik in de afrondende fase zit van mijn studie heb ik weer meer tijd om me te focussen op de dingen die ik echt leuk vind, zoals fotografie.

Hedendaags heb ik het gecombineerd met mijn andere onderneming all you can brand en dat is nu ontzettend fijn werken. De diversiteit en vooral het creatief ondernemen geven mij een ontzettende drive.

Bekijk hier mijn persoonlijke Instagram account

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.